Zelfgemaakte kip tikka masala met wilde rijst

Zelfgemaakte kip tikka masala met wilde rijst

Het is weer herfst! Tijd voor spicy food. En wat is dan fijner dan een heerlijk bordje zelfgemaakte kip tikka masala!

Deze Indiase curry maak ik zonder pakjes of zakjes. Lijkt ingewikkeld, maar het is heel eenvoudig hoor. Als je het recept volgt, dan kan het haast niet mislukken. Om het extra lekker te laten worden, kun je de kip al een nachtje marineren in de kokos yoghurt van abbot kinney’s.

Het recept voor zelfgemaakte kip tikka masala met wilde rijst

[penci_recipe]

Meer inspiratie met wilde rijst

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Comment

Geef een reactie