Lekker en snel recept! Wortelwrap met krokante kip

door BYMAYOWS
Wortelwrap met krokante kip en een Aziatische topping

Heb je geen zin om uitgebreid te koken, maar wil je wel iets lekkere op tafel zetten?  Probeer dan dit recept eens! Een wortelwrap met krokante kip, taugé, veldsla en daarop nog een beetje chilisaus. Hee snel,  simpel en erg lekker.

Het recept is ook geschikt voor een lunch en je kunt het makkelijk inpakken en mee te nemen naar kantoor of naar school.

Wortelwrap? Ja zeker!  

Dit is geen gesponsord artikel, laat ik dat voorop stellen. Ik gebruik de wraps van No Fairytales regelmatig. Zeker omdat ik in het assortiment van wraps nog geen echte ‘verantwoorde’ wraps ben tegengekomen. Met verantwoord bedoel ik: weinig suikers – liefst geen – en genoeg vezels en niet te veel toevoegingen. Heb je tips, dan laat het me vooral weten! 

De groente wraps van No Fairytales vind ik erg lekker. Daarnaast spreekt te missie van het bedrijf me erg aan. Ik gebruik voor de wrap in dit recept de wortel tortilla. Naast de wortel is er ook een tortilla met biet, spinazie en paprika-chili. Ze zijn gewoon verkrijgbaar in de reguliere supermarkten. Bekijk hier de producten. 

De groentetortilla’s helpen jou gemakkelijk een stapje beter te eten, niet alleen omdat ze bijna voor de helft uit groenten bestaan, ook omdat ze je vaak vult met veel meer groenten! Op deze manier hopen we met No Fairytales een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de groenteconsumptie van mensen.  (bron: website No Fairytales)

Het recept voor deze wortelwrap met krokante kip

Wortelwrap met krokante kip en een Aziatische topping
Pin

Krokante kip in een wortelwrap met Aziatische topping

Beoordeling 5.0/5
( 4 Stemmen )
Personen: 1 persoon Voorbereidingstijd: Kooktijd:

Wat heb je nodig?

  • één wortelwrap van Nofairytales (40 gram)
  • Komkommer 50 gram
  • Krokante Kipschnitzel 62 gram (dat is een halve)
  • Taugé 25 gram
  • Veldsla 20 gram
  • Chilisaus (Go Tan) 15 gram

 

Hoe maak je dit recept?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Als de oven warm is, dan leg je de kipschnitzel in de oven voor ongeveer 20 minuten. De wortelwrap haal je uit de verpakking. Leg de taugé, komkommer (in stukjes) en de veldsla op de wrap. Als de kipschnitzel klaar is, dan snijd je die in stukjes en leg je ook op de wrap. Beetje chilisaus erover en wrap it up. Voilà! Een hele simpele en makkelijke lunch. Deze is ook ideaal om mee te nemen naar je werk. Dan laat je de wrap even afkoelen en kun je het inpakken in wat bakpapier.  

Voedingswaarde

Calorieën 262 | Koolhydraten 35 gram | Eiwitten 13 gram | Vetten 7 gram | Vezels 5 gram

Heb jij dit recept geprobeerd?
Super leuk! Hoe ging het? Heb je suggesties, dan laat het me vooral weten! Als je het deelt dan vind ik het leuk als je me tagt via Instagram @BYMAYOWS. Dankjewel!

Ga jij ook de keuken in om deze wortelwrap met krokante kip te maken?

Ga jij deze heerlijke wortelwrap met de tortilla van No Fairytales ook een keer maken?
Ik vind het leuk als je me laat weten wat je van het receptje vindt. Ook als je tips hebt. Laat je het me weten of post een foto op Instagram en tag #bymayows of @bymayows. Je mag me ook altijd een berichtje sturen met jouw feedback over de recepten.

Meer inspiratie voor recepten met wraps

Dit is ook lekker