Vrolijk zonnig ontbijt: Kvarg met Dragonfruit

Ontbijt: Kvarg met Dragonfruit

Afgelopen jaar hebben Paul en ik een rondreis gemaakt door Thailand. Mijn favoriete ontbijt tijdens die reis was dragonfruit met zuivel. Verrukkelijk en vooral heel kleurrijk. Toen ik laatst dragonfruit zag liggen bij de AH, was ik een gelukkig mens. Helaas smaakt exotisch fruit nooit zo lekker in Nederland als in Thailand. Maar daar moet je dan maar gewoon even genoegen mee nemen.

Super simpel maar wel lekker en vind vooral het plaatje heel mooi. Mijn favoriete vakantie ontbijt in Thailand.

Wat heb je nodig?*

  • Lindahls Kvarg Vanille 300 gram
  • Dragonfruit 125 gram

Wat zit erin?*

  • Calorieën 252
  • Koolhydraten 21 gram
  • Eiwitten 36 gram
  • Vetten 2 gram
  • Vezels 1 gram

* De ingrediënten en de voedingswaarden zijn voor één persoon.

Geef een reactie