Tartufo pasta met kip, kastanjechampignons en rucola 

Tartufo pasta met kip, champignons en rucola

Tartufo pasta met kip, champignons en rucola is een heerlijk, makkelijk en snel receptje.  Precies zoals ik het graag eet: boordevol groentes.

Voor de tartufo (dit is Italiaans voor truffel) gebruik ik geen echte truffels. Er zijn vele smaakmakers op de markt die zorgen voor deze heerlijke aardse smaak. Zelf gebruik ik tartufo poeder van Oil & Vinegar.

Het recept voor Tartufo pasta met kip, champignons en rucola

[penci_recipe]

Meer inspiratie

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie