Salade gegrilde kip met mango en ras el hanout

Salade gegrilde kip met mango en ras el hanout

Deze heerlijke salade gegrilde kip met mango en ras el hanout is een van mijn favoriete lunches. Door de ras el hanout krijgt de salade een tintje uit 1001-nacht. Zeker de moeite waard om een keer te proberen!

Het recept voor salade gegrilde kip met mango en ras el hanout

[penci_recipe]

Meer inspiratie voor salades

Ik eet heel vaak een salade voor de lunch. Nooit saai want je kunt er eindeloos mee blijven afwisselen. Wil jij ook vaker salades eten? Bekijk de recepten voor salades van BYMAYOWS.

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Comment

Geef een reactie