Sajoer boontjes met pittige kip

Sajoer Boontjes met pittige kip en rijst

Kip met rijst en groente. Dit is een van de favoriete maaltjes van mijn vriend Paul. Hij maakte dit al voordat wij iets kregen. Pakje Sajoer Boontjes van conimex, zakje saté marinade, hierbij doe je verse boontjes, kip en rijst. Klaar ben je. Lange tijd is dit een van de weinige gerechten geweest die ik maakte met pakjes en zakjes. Want ik moet hem zeker nageven: het is echt heel lekker. Het staat zelfs op mijn blog (zie recept).

Aangezien ik het liefst kook zonder pakjes en zakjes. En mijn moeder ook nog eens heel goed is in het koken van Indische keuken (mijn overgrootmoeder en mijn oma hebben in Indonesie gewoond). Vind ik dat ik het naar mezelf en naar mijn familie verplicht was om een goed recept te vinden zonder pakjes en zakjes. Lang leve Google! 🙂 Via Culy vond ik een leuk recept. Dit heb ik gecombineerd met een paar andere recepten die ik vond. Daarvan heb ik weer mijn eigen recept gemaakt. Hier het resultaat.

Het recept voor Sajoer Boontjes met pittige kip

[penci_recipe]

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

5 Comments

Geef een reactie