Roti met kip en zoete aardappel

Roti met kip en zoete aardappel

Roti is een heerlijk Surinaams gerecht. Het wordt vaak gemaakt met “gewone” aardappel, kip, ei en kousenband. Dit eet je met een rotivel. Ik vind het super lekker. Ik dacht altijd dat het een lastig gerecht was om te maken. Helmaal niet dus! Het is heel makkelijk en staat in binnen een half uurtje op tafel! Zal je niet verbazen dat ik dit best vaak maak ;).

Via Fit with Marit kwam ik dit receptje tegen. De BYMAYOWS variant is iets anders. Net iets meer groentes en geen paprika. Maar de zoete aardappel is zeker een blijver!

Het recept voor Roti

[penci_recipe]

Ga jij aan de slag met een van de recepten op BYMAYOWS? Dan vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Comment

Geef een reactie