Rode kip-curry met zoete aardappel

Rode kip-curry

Zodra de dagen korter worden en de avonden donkerder, dan krijg ik altijd zin in comfort food. Deze rode kip-curry voldoet hier perfect aan. Zachte kippendijen, romige kokosmelk en pittige currykruiden. Gecombineerd met witte rijst of zelf gebakken naanbrood. Heerlijk!

Via een collega kreeg ik de tip, dat op de site van EKO-plaza ook hele leuke recepten staan. Omdat ik altijd opzoek ben naar nieuwe inspiratie, ging ik naar de site. Daar vond ik dit recept voor Thaise Rode Curry. Aangezien ik gek ben van curry, heb ik het gisteren direct gemaakt. Natuurlijk wel mijn eigen variant van gemaakt, want me aan recepten houden vind ik nou eenmaal lastig ;).

Het recept voor deze rode kip-curry

[penci_recipe]

Meer inspiratie voor curry

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Comment

Geef een reactie