Rode Bieten Salade met spekjes en jonge kapucijners

Rode Bieten Salade met spekjes en jonge kapucijners

Mijn schoonvader maakt rode bietjes vaak met wat ui, mayo en yoghurt. Heerlijk! Dit is de inspiratie voor deze Rode bieten salade met spekjes, jonge kapucijners en de ui met mayo (licht en romig) en (magere) yoghurt.

Deze zomer krijg ik bijna iedere week verse rode bietjes van mijn schoonouders. Zij hebben een heerlijke moestuin vol verse groentes. Heerlijke luxe dat ik daar regelmatig wat van mag gebruiken ;).

Het recept voor de Rode Bieten Salade

[penci_recipe]

Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie