Rendang met gehakt en snijbonen

Rendang met gehakt en snijbonen

Indonesische rendang, een gerecht dat in 2011 werd gekozen tot het lekkerste gerecht ter wereld door CNN.

Deze rendang met gehakt en snijbonen is lekker en ook nog eens heel makkelijk om te maken. Het is een snelle variant op het originele recept. Dit komt omdat je geen stoofvlees gebruikt, maar gehakt. Hierdoor zet je het binnen mum van tijd op tafel! šŸ™‚ (inspiratie via Allerhande).
Ik gebruik zoveel mogelijk verse ingrediƫnten. Soms gebruik ik toch nog een pakje omdat het vaak toch wel makkelijk is als je weinig tijd hebt. Mocht je een keer uitgebreid willen koken, dan kun je beter dit recept voor zelfgemaakte rendang een keer maken. Zelfgemaakte boemboe is nog veel lekkerder ;).

Het recept voor rendang met gehakt

[penci_recipe]

Meer Indonesische Inspiratie

Sajoer Boontjes
Gado Gado Bowl met Kip
Gado Gado Bowl met TempƩ

Ga jij ook de keuken in?

Als jij Ć©Ć©n van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Comment

Geef een reactie