Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

 Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

Een van mijn favorieten op zonnige dagen: een prachtige, kleurrijke en overheerlijke Pokebowl. Deze keer maakte ik een Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitten. Echt een topper!

Het recept voor de Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

[penci_recipe]

Inspiratie

Bekijk ook de andere pokébowls op BYMAYOWS.com

Zelf de keuken in

Maak jij ook graag Pokébowls? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerdere pokébowl op tafel kan zetten, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje.
Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie