Home ReceptenHoofdgerechten Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

door BYMAYOWS
0 Reactie

Een van mijn favorieten op zonnige dagen: een prachtige, kleurrijke en overheerlijke Pokebowl. Deze keer maakte ik een Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitten. Echt een topper!

Het recept voor de Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

Printen
Personen: 1 persoon Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Voedingswaarde 556 Calorieën 17 Vet
Beoordeling 5.0/5
( 1 Gestemd )

Wat heb je nodig

Rauwe tonijn 150 gram
Komkommer 50 gram
Sojabonen 50 gram
Avocado 50 gram
Granaatappelpitjes 50 gram
Zeewier 50 gram
Gekookte basmatirijst 50 gram
Gembersiroop 15 gram
Sojasaus 10 gram
Chilivlokken
Sesamzaadjes

Hoe maak je het

Snij de tonijn in blokjes en marineer in de gembersiroop, sojasaus en een snufje chilivlokken. Kook de rijst in ongeveer 8-10 minuten gaar. Snij ondertussen de komkommer en avocado in mooie reepjes/blokjes/stukjes. Doe alles in een kommetje. Strooi wat sesamzaadjes over de tonijn. Enjoy!

Voedingswaarde

Calorieën 556 | Koolhydraten 49 gram | Eiwitten 47 gram | Vetten 17 gram | Vezels 11 gram

Inspiratie

Bekijk ook de andere pokébowls op BYMAYOWS.com

Zelf de keuken in

Maak jij ook graag Pokébowls? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerdere pokébowl op tafel kan zetten, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje.
Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Dit is ook lekker

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Lees meer