Home | Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes
 Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

0 Reactie

Een van mijn favorieten op zonnige dagen: een prachtige, kleurrijke en overheerlijke Pokebowl. Deze keer maakte ik een Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitten. Echt een topper!

Het recept voor de Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes

 Pokébowl met tonijn, avocado en granaatappelpitjes
Een van mijn favorieten op zonnige dagen: een prachtige, kleurrijke en overheerlijke Pokebowl. Deze keer maakte ik een Pokébowl met tonijn, avocado… Print
Porties: 1 persoon Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Beoordeling 5.0/5
( 1 stem(men) )

Wat heb je nodig?

Rauwe tonijn 150 gram
Komkommer 50 gram
Sojabonen 50 gram
Avocado 50 gram
Granaatappelpitjes 50 gram
Zeewier 50 gram
Gekookte basmatirijst 50 gram
Gembersiroop 15 gram
Sojasaus 10 gram
Chilivlokken
Sesamzaadjes

Hoe maak je het?

Snij de tonijn in blokjes en marineer in de gembersiroop, sojasaus en een snufje chilivlokken.
Kook de rijst in ongeveer 8-10 minuten gaar. Snij ondertussen de komkommer en avocado in mooie reepjes/blokjes/stukjes.

Doe alles in een kommetje. Strooi wat sesamzaadjes over de tonijn. Enjoy!

Voedingswaarde

Calorieën 556 | Koolhydraten 49 gram | Eiwitten 47 gram | Vetten 17 gram | Vezels 11 gram

Inspiratie

Bekijk ook de andere pokébowls op BYMAYOWS.com

Zelf de keuken in

Maak jij ook graag Pokébowls? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerdere pokébowl op tafel kan zetten, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje.
Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Nog meer inspiratie

Geef een reactie

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Akkoord Lees meer