Courgetti met groene pesto, kip en tomaatjes

door BYMAYOWS

Courgetti is zo makkelijk en vooral ook heel goed te combineren met vele andere ingrediënten. Op de zonnige dagen maak ik het ook geregeld. Iedere keer probeer ik er weer wat nieuws mee te bedenken.

Meestal is het resultaat erg lekker en deel ik het met jullie. Zo ook dit probeersel met groene pesto, kippendijen en cherrytomaatjes. Erg lekker en vooral super eenvoudig om te maken.

Pin

Courgetti met groene pesto, kip en tomaatjes

Beoordeling 5.0/5
( 1 Stemmen )
Personen: 1 Voorbereidingstijd: Kooktijd:

Wat heb je nodig?

Courgette 300 gram
Cherrytomaten 150 gram
Kipdijfilet 150 gram
Groene pesto 10 gram
Parmezaanse kaas 25 gram

Hoe maak je dit recept?

Was de courgette en snij het kontje van de courgette af. Pak de spirelli en draai de courgette er doorheen. Maak mooie lange slierten van de courgette. Halveer de cherrytomaatjes. Snij de kippendijen in blokjes. Verhit een koekenpan met een dikke bodem. Doe de kippendijen in de pan en bak totdat de kippendijen mooi bruin en krokant zijn. Doe ede cherrytomaatjes en de pesto bij de kip. Kook ondertussen de courgette kort. De slierten hoeven echt maar twee minuten te koken. Giet de slierten af en doe ze in een bakje. Leg de pesto, kip en de tomaatjes op de courgetti. Rasp er wat parmezaanse kaas overheen. Voila! Smakelijk eten!

Voedingswaarde

Calorieën 523 | Koolhydraten 21 gram | Eiwitten 57 gram | Vetten 23 gram | Vezels 5 gram |

Heb jij dit recept geprobeerd?
Super leuk! Hoe ging het? Heb je suggesties, dan laat het me vooral weten! Als je het deelt dan vind ik het leuk als je me tagt via Instagram @BYMAYOWS. Dankjewel!

Ga jij ook de keuken in?

Ga jij dit ook een keer maken? Ik vind het leuk als je me laat weten wat je van het receptje vindt. Ook als je tips hebt. Laat je het me weten via instagram door #bymayows of stuur me een berichtje.

Liefs!

Dit is ook lekker