Optimel met kiwi en granola

door BYMAYOWS

Makkelijk, snel, gezond en lekker. Zo kun je bijna al mijn gerechten wel omschrijven. Vooral mijn ontbijtrecepten hebben niet al te veel poespas. Ontbijt is voor mij een kick-start van de dag. Doe daarbij twee kopjes (goede) koffie en dan ben ik een heel gelukkig mens.

Dit is een typisch ontbijt bakje: zuivel, fruit en aanvullend granen. Deze keer mijn zelfgemaakte granola.

Wat heb je nodig?

  • Optimel Griekse Stijl – Vanille 250 gram
  • Kiwi 1 stuks (ongeveer 85 gram)
  • Zelfgemaakte granola 20 gram

Hoe maak je het?

Schil de kiwi en snijd het in plakjes. Doe de yoghurt en de kiwi in een bakje. Verdeel de granola eroverheen. Smakelijk eten!

Wat zit erin?

  • Calorieën 321
  • Koolhydraten 37 gram
  • Eiwitten 29 gram
  • Vetten 4 gram
  • Vezels 3 gram

Dit is ook lekker