Over BYMAYOWS

door BYMAYOWS

Ik hoop dat ik mensen kan inspireren met mijn recepten

Hi, Welkom op mijn foodblog. Ben je na het lezen van de recepten benieuwd naar BYMAYOWS? Op deze pagina lees je wat meer over mij, waarom ik BYMAYOWS heb en wat ik graag wil bereiken met deze foodblog. Wil je mijn persoonlijke instagram volgen? Dat kan via @Mayows.

Wie is BYMAYOWS?

Ik ben Marjolein en ik woon in Eindhoven. Mijn vrienden noemen mij Mayo(ws), vandaar deze nickname. Ik ben een ontzettende foodie, gek op koken, eten en maak vooral ook foto’s van alles wat ik eet. Naast deze liefde voor eten (en wijn) heb ik nog twee grote liefdes: Paul (mijn vriend en tevens proefkonijn van al mijn recepten) en Parijs.

Balans tussen voeding en gezelligheid

In mijn dagelijkse leven probeer ik een balans te vinden tussen voeding en gezelligheid. Ik houd ontzettend van borrelen: wijntjes drinken met vrienden en mijn zussen, ben dol op een goede kaasplank en een lekker taartje sla ik ook niet over. Ik weet ook dat ik me super goed kan voelen als ik wat meer let op mijn eten. Zorg dat ik gevarieerd eet, veel groentes, wat minder (rood) vlees, veel water drinken, natuurlijke vetten etc. Meestal hanteer ik hiervoor de 80/20 regel. Lukt zeker niet altijd, maar dat hoeft ook niet.

foto Marjolein

 

Inspiratie voor gezond eten en koken op gevoel

Met mijn recepten wil ik laten zien dan gezond en lekker koken ook heel simpel kan zijn. Ik gebruik veel pure en volkoren producten. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn recepten en dat jullie er weer je eigen draai of twist aangeven. Dit is namelijk ook wat ik doe met recepten van anderen. Ik bekijk er vele, verzamel de leukste en dan maak ik daar mijn eigen ding van. Ik kan me ook heel slecht aan een recept houden.

Omdat ik wil blijven leren en verbeteren, is jullie feedback en interactie met de bezoekers van BYMAYOWS heel waardevol voor me. Heb je tips, zie je iets geks of wil je iets vragen, neem gerust contact met me op.

Vragen, tips of wat dan ook…

Voor vragen mag je contact opnemen via Instagram Mayows of ByMayows.

Liefs!