Welkom op mijn foodblog

Hi,
Welkom op mijn foodblog. Dit zijn stuk voor stuk recepten die ik heel graag eet. Hopelijk inspireer ik jou ook om zelf thuis aan de slag te gaan in de keuken.

Wie is BYMAYOWS

Ik ben Marjolein, 32 jaar en ik woon in Eindhoven. Mijn vrienden noemen mij Mayo(ws), vandaar deze nickname. Ik ben een ontzettende foodie, gek op koken, eten en maak vooral ook foto’s van alles wat ik eet. Naast deze liefde voor eten (en wijn) heb ik nog twee grote liefdes: Paul (mijn vriend en tevens proefkonijn van al mijn recepten) en Parijs.

Inspiratie

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn recepten en dat jullie er weer je eigen draai of twist aangeven. Dit is namelijk ook wat ik doe met recepten van anderen. Ik bekijk er vele, verzamel de leukste en dan maak ik daar mijn eigen ding van. Ik kan me ook heel slecht aan een recept houden.

Blijven leren..

Sinds september mag ik deelnemen aan de opleiding Food Journalistiek. Hier leer ik nog meer over schrijven over eten en alles rondom dit super mooie vak. Dit probeer ik uiteraard ook toe te passen in mijn foodblog. Omdat ik wil blijven leren en verbeteren, is jullie feedback en interactie met de bezoekers van BYMAYOWS heel waarde vol voor me. Heb je tips, zie je iets geks of wil je iets vragen, neem gerust contact met me op.

Vragen, tips of wat dan ook…

Voor vragen mag je contact opnemen via Instagram Mayows of ByMayows.

Liefs!

Geef een reactie