Home Over BYMAYOWS

Over BYMAYOWS

door BYMAYOWS

Hi, Welkom op mijn foodblog. Ben je na het lezen van de recepten benieuwd naar BYMAYOWS? Ik stel mezelf op deze pagina kort voor. Wil je mijn persoonlijke instagram volgen? Dat kan via @Mayows.

Wie is BYMAYOWS?

Ik ben Marjolein, 33 jaar en ik woon in Eindhoven. Mijn vrienden noemen mij Mayo(ws), vandaar deze nickname. Ik ben een ontzettende foodie, gek op koken, eten en maak vooral ook foto’s van alles wat ik eet. Naast deze liefde voor eten (en wijn) heb ik nog twee grote liefdes: Paul (mijn vriend en tevens proefkonijn van al mijn recepten) en Parijs.

Balans en ontwikkeling

Ik zoek altijd naar een balans in de dingen die ik doe, zowel in mijn werk als prive. Denk aan de balans tussen gezond eten en heerlijke avonden borrelen op het terras, de balans tussen zelfliefde en resultaatgerichtheid. Daarnaast wil ik me continue bijven ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelen in relaties, op mijn werk en zo ook ontwikkelen in het maken en creëren van deze foodblog.

Inspiratie voor gezond eten en koken op gevoel

Met mijn recepten wil ik laten zien dan gezond en lekker koken ook heel simpel kan zijn. Ik gebruik veel pure en volkoren producten. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn recepten en dat jullie er weer je eigen draai of twist aangeven. Dit is namelijk ook wat ik doe met recepten van anderen. Ik bekijk er vele, verzamel de leukste en dan maak ik daar mijn eigen ding van. Ik kan me ook heel slecht aan een recept houden.

Omdat ik wil blijven leren en verbeteren, is jullie feedback en interactie met de bezoekers van BYMAYOWS heel waardevol voor me. Heb je tips, zie je iets geks of wil je iets vragen, neem gerust contact met me op.

Vragen, tips of wat dan ook…

Voor vragen mag je contact opnemen via Instagram Mayows of ByMayows.

Liefs!

Volg jij BYMAYOWS en MAYOWS al?

No any image found. Please check it again or try with another instagram account.

Laat een reactie achter

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord dat de data mogelijk wordt gebruikt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Lees meer