| BYMAYOWS | Magioni Pizza met tonijn, spinazie en rode ui
Bloemkoolpizza met tonijn en ui

Magioni Pizza met tonijn, spinazie en rode ui

Door Marjolein

Pizza voor lunch, dat klinkt toch als de ideale middag? Met deze magioni bodems is dat mogelijk! Ze bestaan namelijk voor 38 % uit groente. Voor deze Magioni pizza met tonijn gebruik ik een halve bloemkoolbodem.

Het recept voor Magioni Pizza met Tonijn

Nog meer pizza inspiratie

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Reactie

Pomoenpizza met mango, kokos en kip | Snel en lekker! 1 juni 2018 - 06:00

[…] deelde al mijn tonijn en kip-bloemkoolpizza’s van dit merk. In dit recept combineer ik de pompoenpizza. Zeker als je […]

Reageer

Geef een reactie