| BYMAYOWS | Kvarg met frambozen en koekjes
Vrolijk ontbijt met frambozen en koekjes

Kvarg met frambozen en koekjes

Door Marjolein

Sinds Personal Body Plan heb ik meer inzicht in de dagelijkse macro’s die mijn lichaam nodig heeft. Een van deze macro’s is eiwit. Omdat ik krachttraining doe, heb ik meer aanvullende eiwitten nodig dan normaal. Ik vond het in t begin heel lastig om mijn dagelijkse doel hierin te halen.

Lindahls heeft Kvarg op de markt gezet. Een zuivelproduct dat naar mijn idee heel handig inspeelt in de behoefte van de consument die veel met sport bezig is. En nee, dit is geen reclame praatje. 😉

Ik ontbijt iedere dag met een grote bak magere zuivel met fruit. Daar waar nodig aangevuld met zelf gemaakte granola, weetabix of de crunch & creamy cookies van body en fit.

Wat heb je nodig?

  • Kvarg vanille 300 gram
  • Diepvries Frambozen 100 gram
  • Crunch en Cream Cookies – 2 stuks

Hoe maak je het?

Ik zorg vaak dat ik mijn ontbijt de avond ervoor al heb gemaakt. Dan hoef ik alleen mijn bakje aan te vullen met de graanproducten of de koekjes en dan ben ik klaar om te gaan. Maar als je het de ochtend zelf maakt, ontdooi je eerst even de frambozen door ze in heet
water te zetten.
Doe de kvarg in een bakje. De frambozen doe je hierop. Dan breek je de koekjes en kleine stukjes en die verdeel je over het kommetje. Smakelijk eten!

Wat zit erin?

  • Calorieën 351
  • Koolhydraten 24 gram
  • Eiwitten 40 gram
  • Vetten 9 gram
  • Vezels 5 gram

Geef een reactie