Inspiratie uit een boek: Yogishasoep

Yoghishasoep - via Bowls of Godness

Deze Yogishasoep heb ik uit het boek van Nina Olsson: Bowls of Goodness . In dit boek vind je een groot aantal verrukkelijke en voedzame vegetarische gerechten waarmee je de lekkerste foodbowls op tafel zet. Van ontbijtjes tot avondeten, van salades tot soep. Alles kan in een bowl. En zoals je weet, serveer ik het liefst mijn eten in een van mijn zwarte bowls. Eet smakelijk!

Zo maak je deze overheerlijke Yogishasoep

[penci_recipe]

Meer inspiratie voor met zoete aardappel

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie