Home | Tosti kaas, spinazie en groene pesto

Tosti kaas, spinazie en groene pesto

0 Reactie

Ik ben gek op tosti’s. Voor mijn PBP avontuur at ik die regelmatig. (Er is ook wel een reden geweest dat ik mijn PBP avontuur ben gestart 😉 ) Maar nu is het iets dat ik zo nu en dan inplan en daarom ben ik er blij dat ik deze light variant heb ontdekt.

Ingrediënten

2 Sneeën volkoren brood ongeveer 70-95 gram*
Verse groene pesto (ik gebruik die van de AH) 10 gram
30+ kaas belegen 40 gram
Verse Spinazie 15 gram

*Gemiddeld weegt een snee brood 35 gram. Ik heb stevig grof volkoren brood gebruikt van de Albert Heijn; per snee ongeveer 47 gram.

Voedingswaarde

Calorieën 383
Koolhydraten 34 gram
Eiwitten 24 gram
Vetten 15 gram
Vezels 8 gram

Nog meer inspiratie

Geef een reactie

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Akkoord Lees meer