Gnocchi met geroosterde tomaatjes en basilicum

Gnocchi met geroosterde tomaatjes

Als je, net als ik, van Italiaans eten houdt, dan is Gnocchi zeker een aanrader. Simpele Italiaanse ingrediënten zoals tomaat, basilicum en parmezaanse kaas, die samen zorgen voor een heerlijke smaaksensatie.

Gnocchi is een balletje van bloem met aardappel. Dit heet gnocchi di patate. Hiervan is de letterlijke betekenis “aardappelklonten”.

Je kunt de balletjes bakken of koken. Het is natuurlijk het lekkerste om ze zelf te maken, maar de verse variant die je bij de Italiaan of bij de supermarkt kunt halen, is ook prima. Zelf maken heb ik overigens nog nooit geprobeerd, maar staat zeker nog op mijn lijstje om een keertje te doen. Alle tips, tricks en recepten zijn welkom :).

Het recept voor Gnocchi met geroosterde tomaatjes

[penci_recipe]

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie