Gezond broodje shoarma met veel groente en zelfgemaakte knoflooksaus

Broodje kip met shoarmakruiden, gegrilde- en kiemgroente

Bij ons thuis zijn er wat eten betreft nogal wat (dieet)wensen en voorkeuren. Paul mag geen tarwe, paprika en spinazie. Ik wil het liefst alles gezond, vers en volkoren. Het vraagt soms enige creativiteit, maar het lukt ons iedere keer weer om een maaltijd op tafel te zetten die prima binnen alle wensen en levensstijl past.

Met dit recept zet je binnen mum van tijd een gezond broodje shoarma op tafel: Een heerlijk zacht spelt bolletje met krokante kippendijen, drie soorten groente en zelfgemaakte knoflooksaus. Althans, dat is mijn bordje.
😉

Het recept voor Gezond broodje shoarma met veel groente en zelfgemaakte knoflooksaus

[penci_recipe]

Nog meer lekkere broodjes

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

1 Comment

Geef een reactie