Gado Gado bowl met pindasaus

Gado Gado Bowl

Zelf Gado Gado maken is erg makkelijk. Binnen een klein half uurtje zet je met dit heerlijke recept een zelfgemaakte Gado Gado Bowl op tafel. Lekkere groente, pittige kip en een gekookt eitje. Daaroverheen een heerlijke zelfgemaakte pindasaus. Smakelijk!

Gado Gado is een heerlijk Indisch gerecht met veel groente dat mijn moeder vroeger regelmatig maakte. Deze overheerlijke en makkelijke Gado Gado Bowl is mijn versie van mijn moeders recept. Gado Gado is een traditioneel Indonesisch gerecht. Het wordt vaak omschreven als groentegerecht met pindasaus met een hardgekookt ei. Het betekent letterlijk ‘mix-mix’.

Het recept voor deze Gado Gado Bowl

[penci_recipe]

Meer inspiratie met kippendijen

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

5 Comments

Geef een reactie