Vegetarische Gado Gado met Tempeh

Gado Gado met Tempeh

Gado Gado met Tempeh. Een heerlijk recept uit de Indonesische keuken. Het kan ook heel makkelijk vegetarisch gemaakt worden.

Ik at dit overheerlijke gerecht vaak tijdens mijn vakantie in Bali in 2016. Even terug naar toen :). In Bali wordt gado gado gemaakt met gestoomde of geblancheerde groenten, zoals sperziebonen, kool, bloemkool, taugé en peultjes. Maar ook rauwe groenten, zoals komkommer is heel erg lekker bij dit gerecht. Je kiest gewoon je eigen favoriete veggies.

Hierbij mijn versie met een homemade pindasaus.

Het recept voor Gado Gado met Tempeh

[penci_recipe]

Meer inspiratie

Heb je geen zin in deze gado gado? Bekijk dan eens deze Gado Gado Salade of deze Gado Gado Wraps. Ook erg lekker!

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

2 Comments

Geef een reactie