Kleurrijke fajitabowl

door BYMAYOWS

Deze fajitabowl is super snel en heel makkelijk. En omdat ie ook nog eens super lekker is, verschijnt het bij mij regelmatig op tafel. Bekijk hier wat je nodig hebt om deze fajitabowl te maken.

Het recept voor deze Fajitabowl

Beoordeling 5.0/5
( 1 Stemmen )
Personen: 1 Voorbereidingstijd: Kooktijd:

Wat heb je nodig?

Kipdijfilet 150 gram
Avocado 50 gram
Cherrytomaten 100 gram
Zoete muntpaprika 100 gram
Mais 50 gram
Creme Fraiche Light 25 gram
Pita Spelt - 1 broodje
Cajunkruiden

Hoe maak je dit recept?

Verarm de oven voor op 220 graden, en doe het pitabroodje erin als de oven klaar is. Verwarm het broodje voor ongeveer 10-12 minuten. Snij de kip in blokjes en strooi er een klein beetje cajunkruiden overheen. Niet te veel, want de kruiden zijn sterk van smaak. Bak de kip totdat hij bruin en krokant is. Snij de rest van de groente in blokjes, reepjes, plakjes etc. Net wat jij leuk vind. Doe alles in een kommetje en voilà! Een fajitabowl.

Voedingswaarde

Calorieën 623| Koolhydraten 55 gram | Eiwitten 43 gram | Vetten 24 gram | Vezels 10 gram |

Heb jij dit recept geprobeerd?
Super leuk! Hoe ging het? Heb je suggesties, dan laat het me vooral weten! Als je het deelt dan vind ik het leuk als je me tagt via Instagram @BYMAYOWS. Dankjewel!

Nog meer kleurrijke foodbowls

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Dit is ook lekker