Curry met gegrilde aubergine en granaatappelpitjes

Rode curry met gegrilde aubergine en grantaatappelpitjes

Op de koude en donkere dagen eet ik graag pittig, kruidig comfortfood. Curry past perfect in deze omschrijving. Een veelzijdig gerecht waar je eindeloos mee kunt variëren en uitproberen.

Deze rode curry met gegrilde aubergine, granaatappelpitjes en koriander is echt heerlijk! De gegrilde aubergine zorgt er voor dat je dit prima als vegetarische maaltijd op tafel kunt zetten. Voor de echte vleesliefhebbers onder ons: een beetje kip of wat biefstuk misstaan er ook niet bij hoor 😉

Het recept voor Curry met gegrilde Aubergine

[penci_recipe]

Maak jij ook graag curry? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerdere curry op tafel kan zetten, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje.

Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

4 Comments

Geef een reactie