| BYMAYOWS | Curry met gegrilde aubergine en granaatappelpitjes
Rode curry met gegrilde aubergine en grantaatappelpitjes

Curry met gegrilde aubergine en granaatappelpitjes

Door Marjolein

Op de koude en donkere dagen eet ik graag pittig, kruidig comfortfood. Curry past perfect in deze omschrijving. Een veelzijdig gerecht waar je eindeloos mee kunt variëren en uitproberen.

Deze rode curry met gegrilde aubergine, granaatappelpitjes en koriander is echt heerlijk! De gegrilde aubergine zorgt er voor dat je dit prima als vegetarische maaltijd op tafel kunt zetten. Voor de echte vleesliefhebbers onder ons: een beetje kip of wat biefstuk misstaan er ook niet bij hoor 😉

Het recept voor Curry met gegrilde Aubergine

Maak jij ook graag curry? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerdere curry op tafel kan zetten, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje.

Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

4 Reacties

Indiase curry met kip, spinazie en wilde rijst | BYMAYOWS 22 september 2018 - 14:08

[…] Curry met gegrilde aubergine […]

Reageer
Zelfgemaakte kip tikka masala met wilde rijst | BYMAYOWS 12 oktober 2018 - 05:32

[…] Curry met gegrilde aubergine en wilde rijst […]

Reageer
Rode kip-curry met zoete aardappel | BYMAYOWS 11 november 2018 - 09:50

[…] Curry met gegrilde aubergine en granaatappelpitjes […]

Reageer
Kipcurry met spinazie en zelfgemaakt Naanbrood | BYMAYOWS 27 november 2018 - 06:35

[…] Curry met gegrilde aubergine […]

Reageer

Geef een reactie