Cuban Quinoa Bowl

Cuban Quinoa Bowl

Kennen jullie Heather Christo al? Zij maakt echt geweldig mooie plaatjes en overheerlijke gerechten. Ik at de Cuban Quinoa Bowl  laatst tijdens een BBQ met vrienden. Ik heb me laten inspireren door het originele recept en er deze overheerlijke salade van gemaakt.

Het recept voor deze Cuban Quinoa Bowl

[penci_recipe]

Meer gezonde inspiratie voor onderweg

Als je veel op pad bent en ook gezond wil blijven eten, dan vergt dat enige voorbereiding en planning. Wat mij betreft moet het vooral niet te veel gedoe worden. Daarom bedacht ik een aantal makkelijke en voedzame gerechten die ideaal zijn voor onderweg.

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie