Courgette Lasagne met Tonijn

Courgette Lasagne met Tonijn

Ik eet ontzettend graag groente. De trend waarin pasta (deels) wordt vervangen door groente zoals pompoen, courgette of aubergine vind ik top! Ik maak regelmatig een lasagne met courgette. Deze Courgette Lasagne met Tonijn vind ik heerlijk!

Het kost wat tijd om hem te maken, maar dan heb je ook wat. Ik maak deze vaak al een dag van te voren klaar, dan hoef ik de lasagne op maandagavond alleen maar in de oven te zetten en verder niets meer te doen.

Het recept voor Courgette Lasagne met Tonijn

[penci_recipe]

Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie