Coconut Dream Pokébowl met zalm en wasabi

Coconut Dream Pokébowl met avocado en zalm

Ik heb laatst het Poké Kookboek gekocht. Hierin staan 50 recepten voor Pokérbowls. Heerlijk van die boeken waar je honger van krijgt als je er doorheen bladert. Het de inspiratie voor recept voor de Coconut Dream Pokébowl heb ik uit dit boek gehaald. Benieuwd wat jullie er van vinden.

De ingrediënten voor de Coconut Dream Pokébowl

[penci_recipe]

Wil je meer Pokébowls?

Ga jij ook de keuken in?

Maak jij ook graag Pokébowls? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerdere pokébowl op tafel kan zetten, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje.

Als je één van de recepten op By Mayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie