Sweet chili met kip en ananas

Sweet chili van maïs, ananas kidneybonen en kip

Het allerleukste aan deze sweet chili met kip en ananas is dat ik het mag serveren in een halve uitgeholde ananas. Eerst halveer ik een ananas, die hol ik uit. De ananas die ik eruit haal verwerk ik in het gerecht. Zo krijg je de zoete, frisse smaken van de vrucht helemaal in je gerecht. Heerlijk!

Deze Sweet chili met kip en ananas was vooral niet zo gepland. Ik had een salade op de planning staan, maar dan moet je wel de juiste ingrediënten in huis hebben. En als dat dan niet het geval is, dan moet je improviseren. Gelukkig houd ik vaak wel bij wat ik dan in een gerecht doe. Daardoor kan ik deze overheerlijke sweet en spicy chili nog een keertje maken.

Het recept voor Sweet chili met kip en ananas

[penci_recipe]

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wil delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie