| BYMAYOWS | Bananenbrood met peer en koffieleutjes
bananenbrood met peer en koffieleutjes

Bananenbrood met peer en koffieleutjes

Door Marjolein

Dit bananenbrood met peer en koffieleutjes vind ik super lekker. Kost veel discipline om steeds maar één plakje te pakken en niet meteen het hele brood op te eten. 😉

@Havermaud_30 maakt de beste bananenbroden van Eindhoven en omstreken. Het idee om peer en koffieleutjes toe te voegen aan een bananenbrood is geniaal!  Heb haar recept een heel klein beetje aangepast, maar het is nog steeds verrukkelijk! 🙂 Maud, bedankt voor deze top inspiratie.

Het recept voor bananenbrood met peer en koffieleutjes

Meer recepten voor bananenbrood

  • Bananenbrood met cranberries
  • Bananenbrood met citroen

Ga jij ook de keuken in?

Maak jij ook graag Bananenbrood? Ik ben erg benieuwd wat jij er allemaal in doet. Ook als je tips hebt voor mij, zodat ik nog een lekkerder bananenbrood kan maken, dan hoor ik het graag! Stuur me gerust een berichtje. Als je één van de recepten op bymayows zelf gaat maken, vind ik dat natuurlijk super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

Geef een reactie