Spaghetti vongole Aglio e Olio

BYMAYOWS.com Spaghetti vongole Aglio e Olio

Dit is misschien wel het lekkerste recept uit Italië: spaghetti Aglio e Olio. ‘Aglio’ betekent knoflook, ‘Olio’ olijfolie. Doe daar een paar heerlijke Nederlandse kokkels bij. En je krijgt mijn variant op de spaghetti vongole aglio e olio.

Als garnering kun je kiezen voor peterselie. Vaak doen mensen er nog wat Pecorino overheen, maar volgens traditioneel recept is dat niet de bedoeling. Probeer het eerst zonder de kaas, want eigenlijk is-ie zo op z’n lekkerst. Buon appetito!

Zo maak jij Spaghetti Vongole Aglio e Olio

[penci_recipe]

Meer inspiratie voor (groente)pasta

Ga jij ook de keuken in

Als jij één van de recepten op BYMAYOWS gaat maken, vind ik dat super leuk! Ik zou het heel leuk vinden als het met me wilt delen. Dit kun je doen door mij te taggen via #bymayows of @bymayows op instagram.

2 Comments

  1. Pingback: Recepten

Geef een reactie